Sunday, January 15, 2012

Kelas PC n Anjuran Mara Masih Dibuka

Kelas PC - Personal Coaching..

PC 1

1.Swiss ROLL

2. Kek Cawan Coklat

3. Kek Butter Zibra RM 40.00 MIX 20 ORG

PC 2

1.Cheese Kek Blueberry/Oreo

2.Bebola Biskut Mary

3.Teknik Kek Span Bentuk Dam RM 40.00 MIX 20 ORG

PC3

1.Biskut Coklat Nestum

2.Biskut Conflake Badam

3.Biskut Butter Coklat Chip RM40.00 MIX 20 ORG

PC4

1.Decoration Small Barbie DOLL

2.Decoration Mini Kek Fondant RM 80.00 MIN 10 ORG

(Kek Buah)

p/s - Terbuka kepada semua lelaki dan perampuan berumur 13tahun keatas.

- Bahan Disediakan dan bole dibawa Pulang ( Sila Bawa Bekas Sendiri Untuk Mengisi Kek)

*Kelas kelas ini akan diadakan pada hari biasa sebelah pagi@petang

Jam 8.30 – 12.30 am pagi

Jam 2.00pm – 6.30pm petang.

Jika berminat untuk menghadiri kelas berikut sila hubungi..

Layari

http://togethertastes.blogspot.com

email : togethertastes@gmail.com

facebook : facebook.com/togethertastes

Maklumat Lanjut Hubungi

016-5184353 Jue

019-5504419 zan

016-4101833 wani



Kelas Anjuran GIATMARA


PROGRAM LATIHAN De TOGETHERTASTES

PELUANG BAIK UNTUK WARGA BERUAS/PANTAI REMIS/MANJUNG PERAK..

Program Latihan 1Malaysia - GIATMARA

Confectionery Dan Bakery.

1.Produk Biskut

*Biskut Role

*Biskut Bar

*Biskut Moulded

*Biskut Piping

*Biskut Ice BOX

Jam/Program Bayaran/Peserta(RM)

24 FOC

2.Produk Kek

*Sponge Kek / Deko

*Butter Kek / Teknik Zebra/ Mabble/Rainbow

*Chifon Kek

*Cheese Kek / Deko

*Layer Kek / Deko

Jam/Program Bayaran/Peserta(RM)

24 FOC

Umur 15 Tahun Keatas..!!

Tempat Terhad!!

BORANG PERMOHONAN
Borang-borang permohonan boleh didapati secara percuma melalui:

  1. Muat turun di sini "BORANG PERMOHONAN LATIHAN 1MALAYSIA-GIATMARA"
  2. Datang sendiri ke GIATMARA berhampiran
  3. Hubungi Pejabat GIATMARA Negeri di alamat serta nombor telefon seperti "DISINI"

Layari

http://togethertastes.blogspot.com

email : togethertastes@gmail.com

facebook : facebook.com/togethertastes


Maklumat Lanjut Hubungi

016-5184353 Jue

019-5504419 zan

016-4101833 wani

No comments:

Post a Comment